Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с пръскалките на фаровете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с пръскалките на фаровете

Колеги ,дайте някаква идея защо не пръскат? имам малко копченце с което се пускат ,но неискат да работят....някой ако има ел. схема да търся реле-бушон някаде с проблем...неми се вярва да са клеясали тръбичките.....
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD '99

Първоначално публикувано от jimmyfloyd Покажи съобщение
    Колеги ,дайте някаква идея защо не пръскат? имам малко копченце с което се пускат ,но неискат да работят....някой ако има ел. схема да търся реле-бушон някаде с проблем...неми се вярва да са клеясали тръбичките.....
    А като натиснеш копчето отива ли напрежение до помпата за пръскалките.
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

никакво...само до стъклото..

Comment

Имам некви спомени, че трябва да са включени фаровете, за да работят пръскалките..
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Колега,пръскалките за фаровете работят само ако си включил фаровете на дълги.
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Първоначално публикувано от atilasl Покажи съобщение
            Колега,пръскалките за фаровете работят само ако си включил фаровете на дълги.
            Може би искаш да кажеш на къси
            sigpic

Comment

Фаровете никога не ги спирам...мисля че има нещо прекъснато,ама за целта трябва май за разглабям...

Comment

И аз така викам , супер имам си пръскалки на фаровете мно як пиниз вади ала бала... обаче немога да ги подкарам докато един ден в процес на обливане с пароструиката една не се отлепи :Д:Д:Д .. оказа се че моите са само за украса ...до тях няма никакви маркучента , така че виж и ти да не си кат мен
                Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
                Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX

Comment

Първоначално публикувано от Tifozza Покажи съобщение
                  И аз така викам , супер имам си пръскалки на фаровете мно як пиниз вади ала бала... обаче немога да ги подкарам докато един ден в процес на обливане с пароструиката една не се отлепи :Д:Д:Д .. оказа се че моите са само за украса ...до тях няма никакви маркучента , така че виж и ти да не си кат мен
                  Tва на 156-цата ли?
                  Last edited by Satanism; d.m.y г., 11:49.
                  156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Tifozza Покажи съобщение
                    Хаха ,преди няколко месеца си пръскаха САМОЧЕ отскоро забелязах че вече не пръскат .... някой да има идея кой бушон може да е?

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                      Може би искаш да кажеш на къси
                      На моята със сигурност пръскачките работят когато фаровете са на дълги светлини,на предната ми кола "VW Bora"също беше така.До колегата по темата:съжелявам че не можах да помогна.
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Я да ви питам, знаете ли някой магазин да се продават такива. Че моята имаше, но се наложи да сменя бронята, която нямаше и старите пострадаха при смяната. Писах на 3-4 магазина мейли да питам - естествено - никой не ми отговори. Гледам и в axm-auto нямат (през интернет).

Иначе работят както са обяснили колегите - при пуснати фарове (къси, дълги - няма значение) пръскаш. Само не съм сигурен дали не трябваше да задържиш малко лоста за да пръснат и те.
                        Subaru Legacy 3.0R
                        Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщение
                          Я да ви питам, знаете ли някой магазин да се продават такива. Че моята имаше, но се наложи да сменя бронята, която нямаше и старите пострадаха при смяната. Писах на 3-4 магазина мейли да питам - естествено - никой не ми отговори. Гледам и в axm-auto нямат (през интернет).

Иначе работят както са обяснили колегите - при пуснати фарове (къси, дълги - няма значение) пръскаш. Само не съм сигурен дали не трябваше да задържиш малко лоста за да пръснат и те.
                          Ако търсиш пръскалки има оригинални 120лв за двете иначе по магазините няма.
                          156 1,8 ТS 99
                          Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                            Tва на 156-цата ли?
                            Мм дам на 156-цата
                            Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
                            Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX

Comment

да ме простиш, ма на 156-цата преди фейса пръскалките й не седят зад капаче....направо си стърчат, ако ги има...
                              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
                              X